DELTA MARINE - NAJAM MOBILNIH KUĆICA

O Delta Marine

DELTA MARINE d.o.o. je tvrtka specijalizirana za pružanje usluge najma mobilnih kućica u kampovima Lopari i Rapoća koji se nalaze na otoku Lošinju. Zajedno s našim partnerom Losiniom trudimo se pružiti Vam odmor za sjećanje kroz Vaš boravak u našim novim i komfornim mobilnim kućicama NORD proizvodnje.

OPŠIRNIJE

Mobilne kućice

Mobilna kućica Panorama od DELTA MARINE prostire se na 34m2, a pruža sve što Vam je potrebno za idealan odmor kakav priželjkujete. Kućica se sastoji od dvije spavaće sobe s čak dvije kupaonice, kuhinjom i dnevnim boravkom. Udobni kreveti u mobilnim kućicama u dimenzijama 80×200 cm i 160×200 cm omogućuju dovoljan komfor za smještaj 6 osoba.

OPŠIRNIJE

Otok Lošinj

Otok Lošinj sastavni je dio cresko lošinjske skupine otoka kojeg čine Cres, Lošinj, Unije, Ilovik, Susak, Vele Srakane i niz malih otočića. Veća naselja su Nerezine, Sv. Jakov, Čunski, Mali Lošinj i Veli Lošinj.
Neka mjesta na otoku imaju povijest staru i do 4000 godina.

OPŠIRNIJE

general-info

Opće informacije / Uvjeti i pravila

Autobusni kolodvor je udaljen 500 m od centra grada u smjeru brodogradilišta. Zračna luka Lošinj udaljena je 9 km od centra grada Malog Lošinja. Na otoku prometuje i hidro zrakoplov koji dnevno povezuje otok Lošinj sa gradovima Pulom, Zagrebom i Splitom.

OPŠIRNIJE

BOOKING

ARRIVAL

NIGHTS

PROMO CODE

BEST RATE GUARANTEE