KAMP RAPOĆA – NEREZINE

Nerezine

Su mjesto koje se smjestilo podno brda Osoršćice, prvo mjesto na koje nailazimo kada dolazimo na otok Lošinj.

Mjestom dominiraju franjevački samostan iz XV.st. s prekrasnim zvonikom i središnji trg gdje uz brojne kafiće i lokalne dućančiće nikad nije dosadno.

Nekadašnje ribarsko, brodograditeljsko mjesto koje je iznjedrilo brojne kapetane kroz povijest, postupno se okrenulo turizmu i razvija se sve više u mali, šarmantni biser koji je zbog svojeg položaja i opremljenosti (dva obiteljska hotela, dva kampa, brojnih kafića i malih restorana), kristalno čistog mora, šljunčanih i stjenovitih plaža idealan odabir za kvalitetan obiteljski odmor.

U tom okruženju smjestio se i kamp Rapoća gdje Vam sa zadovoljstvom nudimo tri nove mobilne kućice smještajnih kapaciteta 4+2.

ODABERITE STRANICU KAMPA

KAMP LOPARI – OSOR

Osor

Osor je mjesto na otoku Cresu, na prevlaci što je nekad spajala, danas razdvojene, otoke Cres i Lošinj. Administrativno, naselje pripada gradu Malom Lošinju. Osor je vrlo važno mjesto bogatog povijesnog i kulturnog značaja.

Zbog svog prometno-strateškog položaja na Kvarneru, Osor je u prošlosti zauzimao značajno mjesto u povijesti Jadrana. Nekad moćno i bogato trgovačko mjesto još i danas svojim zidinama svjedoči o toj prošlosti.

Mjesto je to u kojem prvi dokazi o životu na ovim prostorima datraju iz mlađeg kamenog doba, preko bogate antičke i srednjovjekovne povijesti te pomorskog značaja da bi polako stagnirao u novom vijeku, ali sa dovoljno kulturno povijesnih podsjetnika koji nas vraćaju na svakom koraku u ta davna i mistična vremena.

Prostorno malen, ali kulturno velik, Osor je mjesto posebne ljepote i sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da se Kamp Lopari nalazi samo 2 km udaljenosti od njega.
U Kampu Lopari koji živi u skladu s izvornim prirodnim okruženjem raspolažemo sa deset novih mobilnih kućica smještajnih kapaciteta 4+2

ODABERITE STRANICU KAMPA

BOOKING

ARRIVAL

NIGHTS

PROMO CODE

BEST RATE GUARANTEE